Vlaanderen.be - uw wegwijzer binnen de Vlaamse overheid
| A+ A- | contact | vlaanderen.be | zoekfunctie |

toplefttopleftdown individuele hulpverlening toprightuptopright
navleftbot navrighttop
toplefttopleftdown sociale dienstverlening toprightuptopright
navleftbot navrighttop
toplefttopleftdown eindeloopbaanwerking - gepensioneerden toprightuptopright
navleftbot navrighttop
toplefttopleftdown algemene info toprightuptopright
navleftbot navrighttop
U bent hier: startpagina > PlusPas > PlusPas

logo Pluspas

PlusPas

 

Met het project PlusPas, dat van start ging op 1 januari 2014, willen de vzw Sociale Dienst voor het Vlaams Overheidspersoneel en de vzw Gemeenschappelijke Sociale Dienst Lokale Besturen in Vlaanderen (GSD-V) samenwerken om via schaalvergroting een uitgebreid aanbod kortingen en voordelen te bekomen bij externe partners.
Op die manier tracht de vzw Sociale Dienst haar gerechtigden dit tikkeltje extra te bieden, naast haar reguliere hulp- en dienstverlening.

 

PlusPas-kaart

Alle gerechtigde actieve personeelsleden van de vzw Sociale Dienst voor het Vlaams Overheidspersoneel ontvingen begin dit jaar via hun MOD / personeelsdienst een persoonlijke PlusPas-kaart.
De gerechtigde gepensioneerde personeelsleden en weduwen / weduwnaars van overleden personeelsleden kregen deze kaart thuis toegestuurd samen met de uitnodiging voor de Seniorendagen 2014.

De PlusPas-kaart geldt als bewijs dat je lid bent van PlusPas. Bewaar deze goed binnen handbereik.
Sommige kortingen ontvang je enkel op vertoon van de kaart.

 

Registratie en toegang tot de PlusPas-website

De PlusPas-kaart is voorzien van een unieke code.
Hiermee kan elke gerechtigde zich registreren op de afgeschermde website www.pluspas.be.
Dit filmpje kan je hierbij op weg helpen.


Na een eenmalige registratie kan je met je e-mailadres of PlusPas-code en gekozen wachtwoord je aanmelden op de PlusPas-website en krijg je toegang tot alle informatie over het ruime aanbod.
Je kan PlusPas ook volgen via Facebook en Twitter.
Als geregistreerde PlusPas-houder ontvang je, indien je dit wenst, periodiek een elektronische nieuwsbrief en een speciale nieuwsbrief met gerichte acties voor de categorieën die je interesseren.

 

Tickets of kortingsvouchers bestellen via de PlusPas-website

Dit filmpje toont je de stappen die je moet volgen om tickets of kortingsvouchers te bestellen via de PlusPas-website en deze hierna onmiddellijk te betalen en af te drukken.

 

Gerechtigden die niet over een PC en/of Internet beschikken of problemen ondervinden bij het registreren en/of bestellen van tickets of vouchers via de PlusPas-website kunnen terecht bij de medewerkers van de sociale dienst telefonisch, per mail of in het Herman Teirlinckgebouw – Kern 2B – Havenlaan 88 – 1000 Brussel.


Zij maken je wegwijs in de PlusPas-website en helpen je graag bij het bestellen, betalen en afdrukken van tickets of vouchers. Hou je PlusPas-kaart en gewone bankkaart bij de hand!

 

Contactpersoon bij de sociale dienst:

 

 

Jale Ozdemir

Kern 2B

0492 15 20 05

Contact via mail kan ook voornaam.naam@vlaanderen.be    

 

Nog enkele praktische afspraken

Bij wijziging van entiteit binnen de Vlaamse overheid en bij pensionering behoud je de ontvangen PlusPas-kaart en kan je die blijven gebruiken.
Bij verlies van je PlusPas-kaart meld je dit aan info@pluspas.be (de verloren kaart wordt gedeactiveerd). Hierna kan je een nieuwe kaart vragen bij je MOD / personeelsdienst (actieven) of bij de sociale dienst (gepensioneerden).

Contacteer PlusPas

Eventuele problemen met een aanbieding signaleer je best rechtstreeks aan PlusPas.
Ken je iemand die een aanbod wenst te lanceren of heb je zelf een suggestie (tentoonstelling, museum, winkel, sportcentrum,...) in je eigen stad of provincie? Geef dan een seintje aan PlusPas of geen hun contactinfo door aan de geïnteresseerde aanbieder.
Tel: 02-211 56 78 of via e-mail info@pluspas.be of via de contactpagina op de PlusPas-website

Copyright © 2013 vzw Sociale Dienst voor het Vlaams Overheidspersoneel - Alle rechten voorbehouden - Toegankelijkheidsverklaring - Privacyverklaring
Kern 2B - Havenlaan 88 bus 51 - BE - 1000 Brussel - T +32 2 553 48 98